Warunki sprzedaży Taal4Jou

1. Postanowienia ogólne:

  1. Taal4Jou zastrzega sobie prawo do odwołania wcześniej zaplanowanego kursu w przypadku niedostatecznej ilości zgłoszeń.
  2. W przypadku odwołania zajęć z przyczyn losowych Taal4Jou gwarantuje odbycie się lekcji w innym terminie, uzgodnionym wcześniej z kursantem/kursantami.
  3. Fakturę oraz certyfikat kursant otrzymuje podczas ostatnich zajęć danego poziomu.
  4. W przypadku kursów online kursant otrzyma fakturę i certyfikat pocztą do 10 dni roboczych od ostatniej lekcji danego poziomu. Wysyłka w wypadku kursu online jest wliczona w cenę kursu.

2. Płatność

  1. Dokonując zamówienia na stronie taal4jou.nl możesz skorzystać z następujących form płatności:
  • PŁATNOŚĆ IDEAL
  • PŁATNOŚĆ PRZELEWY 24
  • PŁATNOŚĆ PRZELEWEM BANKOWYM

Dane do przelewu:

Taal4Jou

NL93INGB000792191


Pamiętaj o dopisaniu swojego nazwiska w opisie przelewu, jeśli dokonujesz płatność z konta, którego nie jesteś właścicielem.

Po zaksięgowaniu wpłaty zaliczki otrzymasz potwierdzenie płatności drogą mailową.

3. Zaliczka

    1. Zaliczka w wypadku kursów stacjonarnych oraz kursów online wynosi 50 euro i należy ją uiścić w celu zapisania się na dany kurs oraz rezerwacji miejsca w grupie.
    2. Wpłaty zaliczki należy dokonać przez stronę internetową www.taal4jou.nl poprzez wybranie odpowiedniego kursu i postępowanie zgodnie ze wskazówkami.
    3. Jeśli kursant z własnej woli zrezygnuje z kursu (w obojętnie jakim momencie), zaliczka nie zostanie zwrócona. Dokonanie wpłaty zaliczki jest jednoznaczne z akceptacją tej zasady.
    4. O rezerwacji miejsca w grupie decyduje kolejność wpłacenia zaliczki.
    5. Pozostałą część: w przypadku kursu standard 190 euro, a w przypadku kursu ekstra 230 euro należy uregulować podczas pierwszego spotkania (gotówką lub przelewem na firmowe konto).

    4. Rezygnacja

  1. Rezygnacja z kursu jest możliwa, ale nie upoważnia do zwrotu pieniędzy za kurs.
  2. Jeśli kursant zrezygnuje przed rozpoczęciem się kursu, wówczas nie otrzyma zwróconej zaliczki w wysokości 50 euro. Nie jest natomiast zobligowany do opłacenia pozostałej należności.
  3. Jeśli kursant zrezygnuje w trakcie trwania kursu (czas liczony od dnia pierwszych zajęć) wówczas jest zobligowany do opłacenia kursu w całości.

Sprzedaż materiałów do nauki (jak np. e-book)

    1. Materiały autorskie sprzedawane na stronie taal4jou.nl podlegają prawom autorskim i kategorycznie zabrania się ich kopiowania czy też rozpowszechniania w jakikolwiek sposób.
    2. Materiały te nie podlegają reklamacji
    3. Kursant ma prawo korzystania z tych materiałów na własny użytek zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.
    4. Po zakupie materiałów objętych sprzedażą kupujący otrzyma link do pobrania zakupu.
    5. Kupujący otrzyma potwierdzenie zaksięgowania płatności przez Taal4Jou.

 

_______________

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR AANBIEDEN BIJEENKOMSTEN EN CURSUSSEN

TAAL4JOU, KVK 68529171

 

Artikel 1 Definities

Artikel 2 Toepasselijkheid

Artikel 3 Offerte

Artikel 4 Totstandkoming van de Overeenkomst

Artikel 5 Betalingsvoorwaarden

Artikel 6 Annuleren

Artikel 7 Auteursrecht en Intellectuele eigendom

Artikel 8 Facturering

Artikel 9 Aansprakelijkheid en Overmacht

Artikel 10 Aansprakelijkheid

Artikel 11 Persoonsregistratie

Artikel 12 Toepasselijk recht

Artikel 13 Versie(s)

 

 

Artikel 1 Definities

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

  1. De opdrachtnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon aan wie het werk is opgedragen.
  2. De opdrachtgever: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die het werk opdraagt.
  3. Het werk: het uit te voeren werk, de cursus, opleiding, opdracht of de te verrichten levering of dienst.
  4. De overeenkomst: de definitieve opdrachtverlening van opdrachtgever aan opdrachtnemer.
  5. Bijeenkomst: een bijeenkomst, congres, cursus, coaching of andere prestatie van opdrachtnemer van vergelijkbare soort.
  6. Dag:
  7. Werkdag: een kalenderdag, tenzij deze valt op een algemene erkende, of voorgeschreven rust‑ of feestdag, vakantiedag.
  8. Offerte: de schriftelijke aanbieding met de omschrijving van het werk.

 

Artikel 2 Toepasselijkheid

  1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten tussen opdrachtnemer en opdrachtgever.
  2. In de offerte van opdrachtnemer zijn deze algemene voorwaarden van toepassing verklaard.
  3. In geval van strijdigheid tussen de bepalingen in de algemene voorwaarden en de bepalingen uit de overeenkomst zullen de bepalingen uit de overeenkomst voorrang hebben boven de bepalingen in de algemene voorwaarden.

Artikel 3 Offerte

  1. Alle offertes zijn vrijblijvend, wat wil zeggen dat opdrachtnemer niet gehouden kan worden deze gestand te doen.
  2. De offerte geeft inzicht in de prijs en de inhoud van de cursus.

 

Artikel 4 Totstandkoming van de Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand door het bericht van aanvaarding van de offerte door de opdrachtgever aan de opdrachtnemer.

Wijzigingen in de overeenkomst, of afwijkingen van deze algemene voorwaarden zijn alleen schriftelijk overeen te komen.

 

Artikel 5 Betalingsvoorwaarden

  1. Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen dient de deelnemer de volledige opleidingsprijs uiterlijk binnen de op de factuur vermelde betalingstermijn, doch indien de opleiding binnen deze termijn aanvangt, in elk geval een werkdag voorafgaand aan aanvang van de opleiding, te (laten) voldoen.
  2. De betalingstermijn op de factuur is een fatale termijn. Indien de verschuldigde opleidingsprijs niet tijdig is voldaan, heeft opdrach opdrachtnemer het recht de overeenkomst niet uit te voeren dan wel voortijdig te beëindigen. In dat geval wordt een overeenkomst beschouwd als door de deelnemer te zijn geannuleerd

 

Artikel 6 Annuleren

  1. Een registratie voor een bijeenkomst kan zonder kosten worden geannuleerd tot 2 werkdagen voor de aanvang van de bijeenkomst. Mocht om welke reden dan ook een cursist niet komt opdagen of annuleren binnen 48uur voor aanvang van de bijeenkomst, dan zal het totale cursusgeld in rekening worden gebracht.
  2. Opdrachtnemer behoudt zich het recht voor een bijeenkomst te annuleren, om redenen die buiten haar macht liggen, tot 14 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst.
  3. Een bijeenkomst/ groepscursus zal alleen doorgaan wanneer er, naar de mening van opdrachtnemer of naar die van het uitvoerend bedrijf, voldoende aanmeldingen zijn.

 

 

Artikel 7 Auteursrecht en Intellectuele eigendom

Het auteursrecht en intellectuele eigendomsrecht van door opdrachtnemer geleverde materialen berust bij de opdrachtnemer. Dit betreft alle verstrekte stukken, zoals offertes, projectbeschrijvingen, readers, presentaties, hand-outs, rapporten, adviezen, ontwerpen, schetsen, tekeningen of software. Al deze materalen zijn uitsluitend bestemd om te worden gebruikt door de opdrachtgever Het is niet toegestaan het materiaal te vermenigvuldigen op welke wijze dan ook. Het is niet toegestaan het materiaal opnieuw te exploiteren. Ook is het niet toegestaan het materiaal te gebruiken voor andere doelen dan waarvoor het ter beschikking is gesteld.

Van deze bepalingen kan in de offerte worden afgeweken, maar slechts expliciet.

 

Artikel 8 Facturering

  1. Facturering vindt plaats na de bevestiging van de inschrijving. De betaling dient voor de aanvang van de bijeenkomst in het bezit te zijn van opdrachtnemer. Mocht dit niet het geval zijn dan zal de cursist niet worden toegelaten tot de bijeenkomst. Indien opdrachtnemer om welke reden dan ook, de factuur niet tijdig heeft toegezonden, dan dienen de cursuskosten binnen acht (8) dagen na de factuurdatum te zijn voldaan. Betaling dient te geschieden door overmaking op de bankrekening die op de factuur vermeld staat, onder vermelding van factuurnummer en factuurdatum.
  2. De opdrachtgever dient het op de factuur vermelde bedrag aan opdrachtnemer te voldoen, zonder enige aftrek, korting of schuldverrekening. Betaling dient te geschieden binnen de op de factuur vermelde termijn.
  3. In geval van niet tijdige dan wel onvolledige betaling is de opdrachtgever in verzuim, zonder dat opdrachtnemer hiervoor eerst schriftelijk in gebreke dient te stellen. Bovendien is de opdrachtgever over het openstaande bedrag de wettelijke rente verschuldigd, te rekenen vanaf de factuurdatum.

 

Artikel 10 Aansprakelijkheid en Overmacht

  1. Opdrachtnemer kan zich beroepen op overmacht. Hierdoor is de uitvoering van het werk onmogelijk door een oorzaak die opdrachtnemer niet kan worden toegerekend. Deze oorzaak ligt evenmin in zijn risicosfeer. Hierdoor kan van de opdrachtnemer niet kan worden gevergd dat het werk binnen de overeengekomen termijn wordt opgeleverd. De opdrachtnemer heeft recht op termijnverlenging, of is gerechtigd de uitvoering van het werk te beëindigen en de gemaakte kosten in rekening te brengen aan de opdrachtgever.
  2. Wordt de uitvoering van het werk onmogelijk door een oorzaak die de opdrachtgever niet kan worden toegerekend (overmacht) en evenmin in zijn risicosfeer ligt dan is deze gerechtigd het werk te doen beëindigen tegen vergoeding van door de opdrachtnemer gemaakte kosten.
  3. Onder overmacht wordt verstaan alle van de wil van partijen onafhankelijke omstandigheden welke redelijkerwijs de nakoming van de overeenkomst zeer moeilijk dan wel onmogelijk maken. Hieronder te verstaan o.a.: vertraagde levering van tijdig bestelde materialen; transportmoeilijkheden; mechanische en ander storingen die de opdrachtnemer in zijn bedrijf treffen. Bovendien is in ieder geval ook, misdaad, molest; brand; werkstaking; uitsluiting; oproer; bezetting, natuurrampen; overstromingen; epidemieën of oorlog.
  4. De partij die zich beroept op het niet nakomen van de overeenkomst door de wederpartij is gehouden alle nodige maatregelen te nemen ter beperking van de te lijden schade. Indien deze maatregelen kosten met zich meebrengen, zullen deze kosten door de tegenpartij worden vergoed.

 

Artikel 11 Aansprakelijkheid

  1. Opdrachtnemer aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gebreken aan door haar geleverde diensten, tenzij deze het gevolg zijn van opzet of grove schuld.
  2. De aansprakelijkheid van opdrachtnemer kan nooit het factuurbedrag te boven gaan.
  3. Opdrachtnemer bedingt alle wettelijke en contractuele verweermiddelen, die zij ter afwering van haar eigen aansprakelijkheid jegens de opdrachtgever kan inroepen, mede ten behoeve van haar ondergeschikten en niet-ondergeschikten voor wier gedragingen zij ingevolge de wet aansprakelijk zou zijn.
  4. Opdrachtnemer is nimmer aansprakelijk voor gevolgschade.

 

Artikel 12 Persoonsregistratie

  1. De persoonsgegevens van de opdrachtgever en eventuele andere betrokken personen, wiens opdracht door opdrachtnemer is aanvaard zullen in haar klantenbestand worden opgenomen.
  2. Opdrachtnemer bewaart zo min mogelijk persoonsgegevens, in ieder geval geen bijzondere gegevens.
  3. De gegevens zullen zo kort mogelijk worden bewaard.
  4. Opdrachtnemer verstrekt zonder toestemming van de opdrachtgever geen persoonsgegevens aan derden, tenzij enig wettelijk voorschrift hiertoe verplicht.

 

Artikel 13 Toepasselijk recht

Het Nederlandse recht is op deze overeenkomst van toepassing. Eventuele geschillen worden voorgelegd aan de rechtbank die bevoegd is in het arrondissement waarin de opdrachtnemer gevestigd is.

Het staat opdrachtnemer vrij om een geschil voor te leggen aan een andere bevoegde rechter.

Het bij gerechtelijke uitspraak ongeldig verklaren van één of meerdere bepalingen van deze Algemene Voorwaarden laat alle overige bepalingen onverlet.

 

Artikel 14 Versie(s)

Deze algemene voorwaarden zijn gepubliceerd op de website van opdrachtnemer. Zij worden op verzoek toegezonden en zijn altijd te raadplegen door de opdrachtgever. Opdrachtgever is bekend met de inhoud van de voorwaarden. Het staat opdrachtnemer vrij om een nieuwe versie van de voorwaarden te publiceren. Deze is van toepassing op na de datum van publicatie aangegane overeenkomsten.